2013. július 13., szombat

Chapter 1.

Sziasztok kedves olvasók! Elég önzően hangzik, de ez a blog kifejezetten rólam fog szólni. Tudjátok, nagy fordulópont lépett be az életembe, annak ellenére, hogy 12 éves vagyok. A sztori ott kezdődik, hogy 8 évvel ezelőtt anyukám nővére elköltözött Írországba. Egy csomószor utaztunk ki hozzá, és ő is hazajött néha, általában ünnepekkor. Az évek teltek, Andi (a nagynéném) egyre magasabb szintre lépett a munkahelyén, és megismerkedett a férjével. Ennek már 4 éve. És most van egy 11 hónapos kisbabája, Adrián. Szeptembertől Andinak dolgoznia kell, de nem akarta drága bölcsibe, vagy egy ír bébiszitterhez vinni a fiát.
 Körülbelül itt jött az ötlet. Mi lenne, ha a nagymamám vigyázna rá szeptembertől? Nyilván menne vele a nagypapám is. De ők úgy gondolták, hogy így kettészakadna a család. Ők és Andiék ott, mi pedig Magyarországon. Ekkor jött el az a pillanat, hogy anyukám elkezdett barátkozni a gondolattal, és a lehetőségekkel. 
 Végül anyu úgy döntött, hogy miattunk. Miattunk felad mindent, amit itt elért, és új életet kezdünk egy teljesen más helyen. Egy új országban. 

A történet alapjai ezek. Fejezetről fejezetre mesélem el a költözés velejáróit, és mindent az új iskoláról.


Dorii xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése