2013. augusztus 9., péntek

Egy nappal ugyan később, de... :) <33
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLCSINAPCSIT VIKIIII! <3333
Nagggyon nagggyon sajnálom, hogy nem tudtunk talizni... :'((( Holnap már megy a gépem, vagy legalábbis remélem, hogy felférünk.


Nagyon nagyon nagyon hiányzol:'( Ha hazajövök januárban, bizti összefutunk. <3
 Na akkor a nagyközönségnek elmesélem a történetünket, mert vannak, akik még nem ismerik. :)

Szóval, az egész úgy kezdődött, hogy Viki az A osztályba jött 4.-ben, és Gyöngyi barátnőmmel egy angolcsoportba járt.  Nagy barátnők voltak, a Gyöngyi szinte csak arról beszélt, hogy a Viki így, a Viki úgy. :D Aztán egy nap, amikor néhány a-s lánnyal beszélgettünk, meg játszottunk, Viki is ott volt. Na és ekkor kezdődött minden. Akkor neveztük el egymást Egyemnek, mivel a játékban mi egyek voltunk, nem lehetett elválasztani. :D
 Úgyhogy végülis nagyon jó barátok lettünk. Aztán jött a nyár, és mi elhatároztuk, hogy talizunk. Hozzá tartozik a sztorihoz, hogy egész nyáron senkivel nem találkoztam. Na és augusztus 26-án találkoztunk a Ram előtt, és felmentünk hozzánk, a kertbe.
 Aztán ötödikben sokkal többet voltunk együtt. Elmentünk Bodnár Flórával, Bencével és vele haza hozzánk, a kertbe. Csináltunk nálunk popcornt, és limonádét, kivittünk pokrócokat, és egy csomót nevettünk. :D
 Aztán jött a nagy depression. Ugyanis amikor elmentünk egy színházi előadásra, utána találkoztunk... És akkor mondta el ő és a Bodnár Flóra, hogy Viki visszaköltözik Szeghalomra. Nagyon ki voltam készülve... És ő is... De leküzdöttük, és még mindig nagyon jó barátságunk van, a neten is. :D :)) <3 Röviden ennyi.

Még egyszer: BOLDOG SZÜLCSINAPCSIT EGYEEEEEM! <333 HIÁNYZOL. :'((( <333


Hamarosan visszajövök, a magyarországi utolsó bejegyzésemmel... Komizni, feliratkozni ér! Xxx


Angel Morgan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése